Ρωσίδα 79 κιλών τραβάει τραμ 17 τόνων!!! (βίντεο)

Ρωσίδα 79 κιλών τραβάει τραμ 17 τόνων (βίντεο)
Πρόσφατα, η ρωσίδα Oksana Kosheleva, κατέγραψε πιθανώς ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, όταν κατάφερε να σύρει ένα τραμ στο Irkutsk της Ρωσίας

Το τραμ ζύγιζε περίπου 17,2 τόνους. Η ρωσίδα ζυγίζει μόλις 79 κιλά κι όμως κατάφερε να τραβήξει το τραμ χωρίς βοήθεια, πάνω από 5 μέτρα.
Όταν ρωτήθηκε όπως αναφέρει το news.softpedia.com, πώς το έκανε, εξήγησε ότι τέτοια κατορθώματα όπως αυτό χρειάζονται απόλυτη θέληση και αποφασιστικότητα. Η προπόνηση και η εκπαίδευση είναι επίσης σημαντικά, αλλά η επιμονή είναι το κλειδί της επιτυχίας
Επίσης η συναισθηματική διάθεση είναι σημαντικό πράγμα είπε. Θα πρέπει να καταλάβει κάποιος αν αυτό το οποίο προσπαθεί να κάνει, το επυθυμεί πολύ, το έχει ανάγκη ή όχι. Αν όχι, τότε θα αποτύχει.

Το βίντεο που ακολουθεί και το οποίο πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει την Oksana Kosheleva να σέρνει  το τραμ πίσω της, χωρίς καμιά βοήθεια, αλλά μόνο με τους ιμάντες που έχει δέσει στο σώμα της.

Σχεδιάζει να σύρει αεροπλάνο.

Το κατόρθωμα με το τραμ, θα μπορούσε να έχει γίνει πρωτοσέλιδο, αλλά η Oksana Kosheleva σχεδιάζει κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό για την επόμενη παράστασή της.

Η γυναίκα από τη Ρωσία ελπίζει να εξασφαλίσει ένα αεροπλάνο που ζυγίζει τουλάχιστον 20 τόνους και να το τραβήξει, όπως έκανε με το τραμ. Ελπίζει ότι έτσι θα μπει βιβλίο Γκίνες των Παγκόσμιων Ρεκόρ.

Είναι ενδιαφέρον, ότι η Oksana Kosheleva πραγματικά ήθελε να τραβήξει ένα αεροπλάνο σ΄αυτή τη παράσταση στο Irkutsk,  επειδή δεν μπόρεσε να το βρεί, αναγκάστηκε να κάνει την επίδειξη με το τραμ.

"Ήμουν έτοιμη να μετακινήσω ένα αεροπλάνο, αλλά τελικά καταλήξαμε στο τραμ. Δεν ήταν δύσκολο, στην πραγματικότητα", δήλωσε η Ρωσίδα αθλήτρια  στους δημοσιογράφους σε μια συνέντευξή της.

Μέχρι όμως να εξασφαλίσει για την παράστασή της ένα αεροπλάνο, θα προσπαθήσει να ανεβάσει τη δύναμή της κατά ένα επίπεδο, επιχειρώντας να σύρει ένα στρατιωτικό όχημα και δύο ή περισσότερα τραμ, τοποθετημένα στη σειρά το ένα πίσω από το άλλο.

Δείτε το βίντεο


Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...