Δικαίωση παιδίατρου με διαγραφή χρέους κατά 64%

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η δικαίωση για την γιατρό του ΠΑ.Γ.Ν.Ηρακλέιου , ήρθε με την υπαρ.353/2012 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, όπου η δανειολήπτρια  μέλος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πέτυχε να  της διαγραφεί  από το χρέος της  49.200 Ευρώ  δηλ. της επήλθε  "κούρεμα " του χρέους  της, κατά 64%.
  Επί της ουσίας του περιεχομένου, της υπόθεσης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης όπου  προσέφυγε η δανειολήπτρια ζητώντας την συνδρομή της, η οποία ΄Ενωση τόσο στην Εξωδικαστική διαδικασία (με τους οικονομολόγους της) της παρείχε την πρέπουσα καθοδήγηση, αλλά και στο δικαστικό κομμάτι με τον συνεργαζόμενο δικηγόρο των Χανίων κ.Γιώργο Βροντάκη, κατάφερε να ρυθμίσει την οφειλή της, πληρώνοντας μέρος αυτής, μα προπάντων να πετύχει την διαγραφή των 49.500 Ευρώ..

Πρόκειται για δανειολήπτρια, άγαμο χωρίς παιδιά, εργαζόμενη, ως ιατρός παιδίατρος - νεογνολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Το μοναδικό της εισόδημα  είναι ο μηνιαίος μισθός που λαμβάνει  μαζί με υπερωρίες και εφημερίες 1301,29 ευρώ, άλλη πηγή εισοδήματος δεν διαθέτει  εκτός από ένα αυτοκίνητο μάρκας  TOYOTA, 1398 cc ΄΄ ετους α κυκλοφορίας το 2008, αξίας 2500 ευρώ περίπου, αναγκαίου μέσου  για τις μετακινήσεις της. Η εν λόγω δανειολήπτρια είναι   χρεωμένη σε τέσσερις τράπεζες, με εννέα Τραπεζικά προϊόντα (κάρτες και καταναλωτικά δάνεια) είτε ως οφειλέτρια είτε ως εγγυήτρια, συνολικού χρέους 76.910,52 ευρώ η οποία παρουσίασε  αδυναμία πληρωμής του χρέους της με αποτέλεσμα να αιτήσει να ενταχθεί στο Ν.3869/2010 προκειμένου να ρυθμίσει τις οφειλές της
  Με την τόσο σημαντική απόφαση το Ειρηνοδικείο Χανίων, αποφάσισε να ρυθμίσει το χρέος της δανειολήπτριας,  για τέσσερα χρόνια (48) δόσεις, καλώντας την να καταβάλλει συνολικού μηνιαίας δόσης 350 ευρώ το οποίο θα πληρώνεται αναλογικά του χρέους εκάστης δηλ. καλείται η δανειολήπτρια να πληρώσει μόνο 27.800 Ευρώ, το υπόλοιπο χρέος της διαγράφεται. 
 ΄Επειτα από την παραπάνω δικαίωση, για μια ακόμα φορά,  η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, νοιώθει δικαιωμένη τόσο από το Νόμο 3869/2010, αλλά και από τους δικαστές της Κρήτης, που στέκονται δίπλα  στους δοκιμαζόμενους από την κρίση καταναλωτές,απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς και τις αιτιολογίες των αντιδίκων Τραπεζών.
  Τέλος  η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί τους καταναλωτές - δανειολήπτες, οι οποίοι έχουν δανειστεί και σήμερα νοιώθουν αδυναμία ανταπόκρισης στις δανειακές τους υποχρεώσεις να εμπιστευτούν την ΄Ενωση, που έχει την εμπειρία να διαχειρίζεται και να οδηγεί τον καταναλωτή στην δικαίωσή του .
Για ενημέρωση στα τηλ.2821092666,2821092306 Χανιά,και 2842020140

Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...