"Εμένα αυτό μου αρέσει" - Σοκάρει με όσα φέρεται να είπε ο Γερμανός παιδόφιλος στους αστυνομικούς

Σοκ προκαλούν τα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στα Χανιά, ο Γερμανός παιδόφιλος.

"Εμένα αυτό μου αρέσει" φέρεται να είπε συγκεκριμένα ο 49χρονος ο οποίος είχε στην κατοχή του υλικό που εικονίζει βιασμούς νηπίων ηλικίας 2 ως 3 ετών. Ένα υλικό, το οποίο προκαλεσε ανατριχίλα στους αστυνομικούς που κλήθηκαν να το κατασχέσουν.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει αστυνομική πηγή, είναι ο δεύτερος πιο σκληρός παιδόφιλος που έχει συλληφθεί τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο σεσημασμένος 49χρονος συνελήφθη στην Κρήτη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παιδική πορνογραφία, ο οποίος κατά το παρλθόν είχε ξαναπασχολήσει τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Η έρευνα

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα στα δίκτυα ανταλλαγής αρχείων p2p και εντοπίστηκαν παραβάτες, που είχαν πρόσφορο προς διαμοιρασμό υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε ηλεκτρονικό ίχνος σε σύνδεση διαδικτύου, που αντιστοιχούσε σε αλλοδαπή γυναίκα στην Κρήτη.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβησαν προχθές, Σάββατο, στο σπίτι της αλλοδαπής και παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, διεξήγαγε νομότυπη έρευνα στα ψηφιακά μέσα που αυτή κατείχε.

Από την επιτόπια έρευνα ταυτοποιήθηκε η επίμαχη διαδικτυακή σύνδεση από την οποία είχαν ληφθεί αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, αλλά δεν ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή της στην εξεταζόμενη υπόθεση.

Από τη συνεχιζόμενη ψηφιακή και αστυνομική έρευνα, εντοπίσθηκε σπίτι σε κοντινή απόσταση, όπου διέμενε ο 49χρονος, ο οποίος είχε αποκτήσει παράνομη πρόσβαση στη διαδικτυακή σύνδεση και την χρησιμοποιούσε για λήψη αρχείων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 49χρονου αλλοδαπού, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία ο ίδιος είχε απομακρυνθεί με σκοπό να διαφύγει της σύλληψης και βρέθηκε κρυμμένος σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε.

Παράλληλα, ο 49χρονος δράστης είχε μεταφέρει και αποκρύψει επιμελώς στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, εντός των οποίων βρέθηκαν αποθηκευμένα χιλιάδες αρχεία με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, πρωτόγνωρο για τα διεθνή δεδομένα (εικόνες και βίντεο), στα οποία απεικονίζονταν ανήλικα παιδιά ηλικίας από επτά μηνών έως και 10 ετών.

Τα ψηφιακά μέσα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση και παράλληλα, ταυτοποίηση τυχόν υλικού κακοποίησης ανηλίκων από περιοχή της Κρήτης.

Ο δράστης, με τη σχηματισθείσα δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγηθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων.

Όπως προέκυψε, ο 49χρονος τυγχάνει σεσημασμένος, καθώς έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχει σχηματισθεί δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του για όμοια αδικήματα.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες, που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): CYBERΚΙD
Μέσω Twitter: @CyberAlertGR.

Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...