Τρώτε μέλι σε συνδυασμό με κανέλα. Δείτε εδώ γιατί

Τρώτε μέλι σε συνδυασμό με κανέλα.Δείτε εδώ γιατί
Ειδικοί επιβεβαιώνουν, ότι το μέλι είναι πολύ αποτελεσματικό στη θεραπεία πολλών ασθενειών, και σε συνδυασμό με την κανέλα μπορεί να γίνει ισχυρό όπλο ενάντια στους ιούς, την υψηλή χοληστερόλη και άλλους εχθρούς της υγείας μας. 

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά το μίγμα του μελιού και κανέλας θεραπεύει πραγματικά πάρα πολλές ασθένειες. Και το καλύτερο πράγμα είναι ότι μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε αυτά τα σχετικά φθηνά υλικά παντού.

Ας δούμε κάποιες χρήσεις. 

Αρθρίτιδα
Σε ένα μεγάλο φλιτζάνι ζεστό νερό αναμειγνύεται 2 κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη. Πίνετε το μείγμα δύο φορές την ημέρα, (πρωί και βράδυ). Η τακτική κατανάλωση μπορεί να βοηθήσει κατά της χρόνιας αρθρίτιδας. 

Πόνοι στο στομάχι
Μέλι σε συνδυασμό με κανέλα χρησιμεύει για τη θεραπεία του πόνου στο στομάχι. Καταναλώστε αυτό το συνδυασμό τακτικά προκειμένου να υποχωρήσει το έλκος του στομαχιού

Καρδιακές παθήσεις
Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη. Απλώστε το σε μια φέτα ψωμί αντί για μαρμελάδα και τρώτε το τακτικά για πρόγευμα. Αυτό θα μειώσει την υψηλή χοληστερόλη και προστατεύει από καρδιακή προσβολή. 

Ανοσοποιητικό σύστημα
Καθημερινή κατανάλωση μελιού σε συνδυασμό με σκόνη κανέλας ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει το σώμα από βακτήρια και ιούς.

Απώλεια βάρους
Ανακατεύουμε το μέλι και κανέλα σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό. Πίνουμε  το μίγμα κάθε πρωί με άδειο στομάχι - μισή ώρα πριν από το πρωινό. Με την τακτική κατανάλωση, το υπερβολικό βάρος θα μειωθεί γρήγορα. 

Κρύο
Εάν πάσχετε από το κρύο, πάρτε ένα μεγάλο κουταλάκι του γλυκού μέλι με ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού κανέλα για τρείς μέρες συνεχώς. Θα σας απελευθερώσει από το κρύο, το βήχα και το συνάχι.

Γρίπη
Ισπανοί γιατροί διαπίστωσαν ότι το μέλι περιέχει φυσικά συστατικά που καταστρέφουν τους ιούς και προστατεύει από τη γρίπη. 

Κακή αναπνοή
Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και πιείτε το το πρωί. Αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει την φρεσκάδα στην στοματική κοιλότητα όλη την ημέρα. 

Χοληστερίνη
Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε ένα μεγάλο μπολ. Μόλις πιείτε το μείγμα το επίπεδο της χοληστερόλης μπορεί  να μειωθεί κατά 10% μέσα σε δύο ώρες.

www.healthyfoodstar.com

Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...