Ποιες είναι οι πιθανές ημερομηνίες για εκλογές

Ποιες είναι οι πιθανές ημερομηνίες για εκλογές

Η 20η Αυγούστου θεωρείται ημερομηνία ορόσημο για τις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, καθώς από εκείνη την ημέρα και μετά, έπειτα από συναντήσεις και συζητήσεις με συνεργάτες του και το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα λάβει τις αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις του.
Οι εξελίξεις συγκλίνουν στην προοπτική που θέλει τον πρωθυπουργό να επιλέγει τις πρόωρες κάλπες και μάλιστα άμεσα: εντός του Σεπτεμβρίου. Από τον προηγούμενο μήνα ήδη, πληροφορίες που έχει καταγράψει η aftodioikisi.gr ήθελαν ως πιθανότερες ημερομηνίες εκλογών την 13η ή την 20 Σεπτεμβρίου.
Νεότερες πληροφορίες έρχονται να μεταθέσουν κατά μία εβδομάδα το «εύρος» κατά το οποίο η κυβέρνηση θα επιλέξει να προσκαλέσει τους ψηφοφόρους στις κάλπες, και συγκεκριμένα ανάμεσα στην Κυριακή 20ή Σεπτεμβρίου και, δευτερευόντως, την Κυριακή 27η Σεπτεμβρίου. 
Όλα αυτά βέβαια, εφόσον η κυβέρνηση, την άλλη εβδομάδα, δεν λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης που προγραμματίζει να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή.


Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...