Η ελληνική κουζίνα στο Βερολίνο με το Sympossio 2013

Ο γαστρονομικός τουρισμός της Ελλάδας αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB, που ανοίγει τις πύλες της στις 6 Μαρτίου, στο Βερολίνο, και θα διαρκέσει έως τις 8, καθώς οι σεφ του Sympossio 2013 θα βρίσκονται στο περίπτερο του ΕΟΤ και θα προωθούν τα προϊόντα της χώρας στις αγορές του κόσμου.
Έχοντας ξεκινήσει από την Ιταλία (19 και 20 Φεβρουαρίου 2013), το Sympossio, για 4η χρονιά εξακολουθεί να ταξιδεύει στην Ευρώπη με στόχο την προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Ελλάδας.
Πρόκειται για ιδέα του ομίλου Aldemar, που πλέον αγκαλιάζεται από σχεδόν όλους τους φορείς του κλάδου. Την τριετία 2010-2012 επισκέφθηκε 37 πόλεις από 9 χώρες, διήνυσε 12.300 χιλιόμετρα, διοργάνωσε 44 μαγειρικά δρώμενα, παρουσίασε περισσότερα από 130 ελληνικά προϊόντα, μαγειρεύτηκαν ελληνικές λιχουδιές για 2.560 προσκεκλημένους και συνάφθηκαν 34 συνέργειες τόσον στον εθνικό, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
Η Sympossio τελεί υπό την αιγίδα της λέσχης Αρχιμαγείων Ελλάδας, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας και του ΟΠΕ.

Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...