Απίστευτο: Ολλανδή τουρίστρια απαιτεί από Ελληνίδα να φύγει από παραλία στην Κρήτη. Δείτε γιατί!!!

Απίστευτο: Ολλανδή τουρίστρια απαιτεί από Ελληνίδα να φύγει από παραλία στην Κρήτη. Δείτε γιατί!!!
Δεν πίστευε στα αυτιά της κάτοικος της περιοχής όταν πήγε να κάνει το μπάνιο της στην παραλία του Αφραθιά στο Τυμπάκι.

Όπως αναφέρει το mesaralive.gr, πριν μερικές ημέρες θέλησε να πάει να κάνει το μπάνιο της στην περιοχή του Αφραθιά. Στο σημείο βρισκόταν μια Ολλανδή η οποία όταν αντιλήφθηκε πως ήταν Ελληνίδα άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να χειρονομεί, απαιτώντας από την Ελληνίδα να φύγει αμέσως γιατί η παραλία ανήκει στους Γερμανούς και στους Ολλανδούς.

Η παθούσα προσπάθησε να της εξηγήσει αλλά η αναιδέστατη τουρίστρια συνέχισε την επίθεση και τους βαρείς χαρακτηρισμούς τύπου ‘’Οι Έλληνες αντί να ερχόσαστε για μπάνιο στις παραλίες μας, να καθόσαστε στα σπίτια σας και να σκεφτείτε πώς θα αποπληρώσετε τα χρέη σας’’, και ‘’Έχω βαρεθεί όπου είμαι να περιτριγυρίζομαι από Έλληνες’’.

Όπως μας ανέφερε η παθούσα, φυσικά και δεν έφυγε και αυτό εξόργισε την Ολλανδή η οποία την έβρισε στα Ελληνικά, ενώ φεύγοντας της έκανε και μια άσεμνη χειρονομία.

Από την πλευρά μας να πούμε ευτυχώς που δεν υπήρχε άλλος κόσμος εκεί πέρα, γιατί δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχε η αναιδέστατη Ολλανδέζα.

Καλό θα είναι κάποιοι να σέβονται τον χώρο που τους φιλοξενεί και να μην προκαλούν γιατί ο κόσμος έχει πολλά στο κεφάλι του με όλα αυτά που γίνονται, και μια σπίθα μπορεί να ανάψει φωτιάΑν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...