14χρονη προέβλεψε το θάνατό της στο Facebook!

"Νομίζω ότι θα πεθάνω. Φιλιά σε όλους. Σας αγαπώ", έγραψε στο προφίλ της στο Facebook μια 14χρονη μαθήτρια από την Αμερική, η Κέιλα Λόρι, λίγα λεπτά προτού σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Βρισκόταν με τον πατέρα της καθώς και έναν 13χρονο φίλο της στο αμάξι, το οποίο οδηγούσε ένας φίλος του πατέρα της, ο Στίβεν Χέιτερ. Η 14χρονη ήταν τρομοκρατημένη από την οδήγηση του φίλου -σε «στιλ φόρμουλα ένα» όπως χαρακτηριστικά είπε- και ζήτησε από τον πατέρα της να κατέβει από το αμάξι, αλλά εκείνος της είπε ότι είναι χαζή.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Χέιτερ έχασε τον έλεγχο του αμαξιού, καθώς προσπαθούσε να πιάσει ένα τσιγάρο που του έπεσε, το αυτοκίνητο σπίναρε στο δρόμο και προσέκρουσε σε ένα χαντάκι, με αποτέλεσμα η νεαρή Λώρη που καθόταν στο πίσω κάθισμα να σκοτωθεί ακαριαία. Ο 13χρονος επέζησε αλλά υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τραυματισμένος ήταν και ο οδηγός Στίβεν Χέιτερ, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στις εξετάσεις που του έγιναν, βρέθηκε ότι ήταν 2 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ για οδήγηση. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι την προηγουμένη νύχτα είχε πιει πολύ κρασί και μερικά ποτήρια βότκα. Δήλωσε απολύτως μετανιωμένος και δέχθηκε την πλήρη ευθύνη για τον τραγικό θάνατο της νεαρής Κέιλα.

http://briefingnews.gr

Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...