Πήρε βραβείο την ημέρα της κηδείας του

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον φωτογράφο Danny Beth. Δεν πρόλαβε να μάθει ότι η εκπληκτική του φωτογραφία βγήκε πρώτη στον διαγωνισμό «Travel Photo of the year»
Νικητής του διεθνή διαγωνισμού Travel Photo of the Year αναδείχθηκε ο 52χρονος Danny Beath την ημέρα της κηδείας του!

Ο χαρισματικός φωτογράφος ο οποίος συμμετείχε για έβδομη φορά στο διαγωνισμό, τον κέρδισε με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας κεραυνός να πέφτει πάνω σε ένα λιβάδι με παπαρούνες.

Ωστόσο δεν πρόλαβε να μάθει για τη νίκη  του καθώς κατέρρευσε έξω από το σπίτι του και πέθανε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο από καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο 52χρονος είχε PhD στην Τροπική Οικολογία και είχε λάβει και αρκετά βραβεία μεταξύ των οποίων το Shropshire Wildlife Photographer of the Year 2012  και το View Landscape Photographer of the Year των Sunday Times.

Ο άτυχος φωτογράφος θα μπορούσε, ελέω της πρώτης θέσης στον διαγωνισμό, να ταξιδέψει στην Παπούα Νέα Γουινέα για μια φωτογραφική αποστολή.

Μια εκ των διοργανωτών του διαγωνισμού, η Lyn Hughes , δήλωσε: «Ο Danny ήταν κατενθουσιασμένος που είχε φτάσει ως τα τελικά του διαγωνισμού για ακόμη μια φορά. Ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί αυτή ήταν η πρώτη φορά που έφτανε στα τελικά με μια φωτογραφία από την πατρίδα του, την Αγγλία. Μακάρι να είχα προλάβει να του πω ότι κέρδισε πριν πεθάνει».

Ο πατέρας του Tim, ο οποίος ζει στο Lincolnshire, δήλωσε για τον γιο του Danny «Έχαιρε  μεγάλης εκτίμησης από πολλούς ανθρώπους».

http://www.trelokouneli.gr

Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...