Σιμιγδαλένιος χαλβάς ....γλύκισμα!!!!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
  •     2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό
  •     1 ποτήρι ηλιέλαιο
  •     1 ποτήρι αμύγδαλα ή καρύδια

Για το σιρόπι
  •     5 ποτήρια νερό
  •     3 ποτήρια ζάχαρη

ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ

Αφήνουμε το λάδι να κάψει. Βάζουμε το σιμιγδάλι και το ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να καβουρδιστεί αρκετά και να πάρει ένα βαθύ καστανό χρώμα. Ρίχνουμε τα αμύγδαλα μέσα. Έχουμε βάλει το σιρόπι να βράσει για 10 λεπτά με 2 ξυλάκια κανέλα για άρωμα. Αδειάζουμε το σιρόπι μέσα στο σιμιγδάλι, το βάζουμε πάνω στο ζεστό μάτι μέχρι να πήξει καλά. Τον αδειάζουμε σε φόρμα και αν θέλουμε βάζουμε και λίγο γαρύφαλλο

μας την έστειλε η Giorgia 

Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...