Συνταγή: Αρνάκι φρικασέ

           Γιά 6-8 άτομα

ΥΛΙΚΑ

-2 κιλά κρέας αρνιού
-3 μαρούλια
-10 – 15 κρεμμυδάκια φρέσκα
-½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
-1/2 φλυτζάνι λάδι
-2 αυγά
-χυμός από 2 λεμόνια περίπου
-αλάτι
-πιπέρι

ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ

Κόβομε το κρέας σε μέτρια κομμάτια το πλένουμε και το στραγγίζουμε.
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τα κρεμμυδάκια και το μαρούλι. Ρίχνουμε το λάδι στη κατσαρόλα μαζί με το κρέας και αφού τσιγαριστεί ελαφρά,  ρίχνουμε και τα κρεμμυδάκια μέσα μαζί με μισό φλυτζάνι νερό.  Όταν εξατμιστούν τα υγρά, ρίχνουμε το μαρούλι και τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε λίγο νερό και αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά, προσέχοντας για την επάρκεια νερού.
Αφού ψηθεί το φαγητό ρίχνουμε στο τέλος το αυγολέμονο που έχουμε ετοιμάσει ανακινούμε ελαφρά την κατσαρόλας μας και το σερβίρουμε ζεστό.

Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...