Δεν είναι μόνο η λίστα Λαγκάρντ. "Βόμβα" απο το βουλευτή Γ. Μιχελογιαννάκη

«Ετοιμάζω μια "βόμβα" την άλλη εβδομάδα για τις 5 λίστες (σ.σ. Λαγκάρντ - Λιχτενστάιν - Αγγλία - Ολλανδία - Λουξεμβούργο), με συγκεκριμένα στοιχεία...", δήλωσε, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τις φήμες που τον θέλουν να προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιάννακης, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο, εάν στις επόμενες εκλογές ενδέχεται να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ο πρώην Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, νυν Ανεξάρτητος, Ηρακλείου, δήλωσε, "Ναι, υπάρχει τέτοια πιθανότητα, με μία προϋπόθεση όμως, σας έχω ξαναπεί 40 κόμματα θα αλλάξω, αξίες, ιδεολογίες και αρχές, δεν θα αλλάξω ποτέ μου. Μέχρι τώρα δεν έχω στενοχωρεθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ...".

Και συνέχισε: "Δεν είναι η λίστα Λαγκάρντ μόνο, είναι του Λίχτενστάιν, που έχω στοιχεία, είναι και τα ακίνητα στην Αγγλία, είναι και τα σκάφη αναψυχής στην Ολλανδία και είναι και του Λουξεμβούργου όσον αφορά το τραπεζικό κατεστημένο. Ετοιμάζω μια "βόμβα" μάλιστα την άλλη εβδομάδα γι' αυτές τις πέντε λίστες, με συγκεκριμένα στοιχεία πλέον.

Αν σας άρεσε,πατήστε

Κοινοποιήστε το

Στο Google+

Μπείτε στη παρέα του Αλητάκου, απλά πατώντας "like"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...