Όροι χρήσηςΗ χρήση του παρόντος ιστοτόπου (http://alhtakos.blogspot.gr) συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή από τον επισκέπτη των όρων που ακολουθούν.
Τα άρθρα, οι πληροφορίες, τα κείμενα, οι ερμηνείες και τα σχόλια, που περιλαμβάνονται στο παρόν ιστολόγιο, είναι καθαρά ενημερωτικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα και δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως μοναδικά και έγκυρα για την επίλυση ψυχικών, σωματικών, οικονομικών, οικογενειακών, κ.α. προβλημάτων του επισκέπτη και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να λαμβάνονται ως αποκλειστικός οδηγός ή προτροπή για διενέργεια συγκεκριμένων πράξεων. 
Οι αναφορές σε γητειές, γιατροσόφια, ιδιότητες των βοτάνων είναι καθαρά ενδεικτικές και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή για θεραπεία.  Ο χρήστης πρέπει να έχει υπόψη, ότι αυτά δεν αποτελούν πανάκεια ούτε μπορούν να ανακουφίσουν ή να θεραπεύσουν όλες τις αρρώστιες και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ολοσχερώς τα κλασσικά φάρμακα. Η χρήση τους πρέπει να γίνεται με μέτρο ή κατόπιν ιατρικής συμβουλής, αφού αλόγιστη χρήση μπορεί να επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα για την υγεία μας. Τη λύση σε ειδικά προβλήματα υγείας, να θυμόμαστε ότι δεν τη βρίσκουμε στα βότανα, στις γητείες ή τα γιατροσόφια, αλλά στους αρμόδιους  ειδικούς επιστήμονες.
Το alhtakos.blogspot.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη, και δεν έχει υποχρέωση για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς που θα υποστεί ο επισκέπτης του ιστότοπου από τη χρήση του περιεχομένου του, για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία,  ενώ επίσης δεν φέρει ευθύνη για πιθανούς «ιούς» που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα ή οποιασδήποτε φύσεως ζημιά.
Τα άρθρα στα οποία αναφέρεται η προέλευση απηχούν πάντα τις απόψεις των συγγραφέων, ή της αρχικής πηγής. Η αναδημοσίευσή τους στο παρόν ιστολόγιο δεν σημαίνει αναγκαστικά και υιοθέτηση αυτών και ως εκ τούτου δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.
Το δικό μας υλικό δεν το θεωρούμε κτήμα της ιστοσελίδας και αν κάποιος επιθυμεί να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε, μπορεί ελεύθερα να το πράξει, με μόνη ηθική υποχρέωση, να αναφέρει και το  ιστολόγιό  μας ως αρχική πηγή.
Με το υλικό που δημοσιεύουμε, δεν έχουμε πρόθεση να καταφερθούμε προσωπικά εναντίον οποιουδήποτε, ωστόσο εάν κάποιος νομίζει ότι μέσα από τις αναρτήσεις μας, θίγεται, ή ότι παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα του, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσει, προκειμένου να διαγράψουμε άμεσα το σχετικό υλικό